ÉÉN OP ÉÉN IN DE CLUB


Bij Personal Lifestyle Gym Hoofddorp en Hillegom trainen we samen in de club, één op één of één op twee. De club biedt de mogelijkheid met apparatuur en vrije gewichten te werken. Dit is ideaal voor het Overload concept, wat deze club hanteert. Dit wil zeggen dat bij elke training weer, tot maximaal wordt getraind voor een optimaal resultaat.

Met toegang tot de Online Lifestyle Plan en de voeding app, krijg je een totaalpakket, in een fitnessclub van hoge kwaliteit. 

Daarbij is er de mogelijkheid om behandeld te worden met Mylogenics. Als trainer van Personal Lifestyle Gym ben ik opgeleid door de fysiotherapeuten van Neuro Reset, gekoppeld aan Personal Lifestyle Gym om deze methode toe te kunnen passen. 

Mylogenics is een effectieve test- en behandelmethodiek. Deze methode wordt bij blessures, revalidatie en prestatieverbetering ingezet. Zo kunnen we ook blessures voorkomen. 

Voor Personal Training bij Personal Lifestyle Gym, neem je contact met me op of boek je een sessie in de kalender op de contact pagina Je kunt ook boeken via de website www.personallifestylegym.nl

  • ·  1x per week €70 per training – €280 per maand 
  • ·  2x per week €67 per training – €536 per maand
  • Heb je toch lichamelijke klachten en kunnen we samen de oorzaak niet oplossen, dan kan ik je doorverwijzen naar de fysiotherapeuten van Neuro Reset. Samen werken we snel richting herstel.