PERSONAL TRAINING


PERSONAL TRAINING

Personal Training sessies zijn gebaseerd op de methode die ik heb ontwikkeld. Dit is een combinatie van training, voeding en lifestyle. Met veel ervaring en verdieping heb ik geleerd wat het best werkt. Dit betekent niet dat dat voor iedereen hetzelfde is. 

Sessies zijn volledig gebaseerd op jouw persoonlijke situatie. Na een vrijblijvende intake weet ik precies wat ons te doen staat en gaan we aan de slag met alle doelen die we samen hebben vastgesteld. 

Sessies duren 60 tot 75 minuten en zijn op de locatie naar keuze. Dit kan bij jou thuis, buiten of in een van de clubs waar ik actief ben.

Voor alle vragen kun je altijd contact opnemen. Om een intake of sessie in te plannen, ga je naar de kalender en kun je bekijken welke tijden beschikbaar zijn. 

PERSONAL LIFESTYLE GYM

  • Bij personal Lifestyle Gym Hoofddorp of Hillegom kun je één op één met mij trainen. Met het concept Overload gaan we aan de slag. Trainen tot maximaal tijdens elke training staan centraal. Op jouw eigen niveau trainen we elke keer weer maximaal om de beste resultaten te behalen. Bij personal lifestyle gym werken we met een app waarin al jouw training schema’s staan. Ook richten we ons daar op voeding en maak je gebruik van de voedings app.

PERSONAL TRAINING

  • Ik bied verschillende locaties aan om op je gemak te kunnen trainen. Bij deze optie bied ik je de mogelijkheid om bij jou thuis te trainen of buiten in het bos of park naar keuze. Dit zorgt ervoor dat je geen reistijd hebt en dat de motivatie naar jou toe komt. In mijn trainingen, maak ik gebruik van vrije gewichten en lichaamsgewicht. Ik heb mijn eigen uitrusting, die ervoor zorgt dat we weerstand kunnen toepassen en progressie maken in elke sessie. Tijdens een intake samen gaan we jouw doelen bekijken en maken we een plan waarmee we te werk zullen gaan. Deze doelen kunnen variëren van revalideren tot afvallen.

ONLINE

  • PTONLINE is een online programma die ik heb ontwikkeld om zorgvuldig te kunnen trainen op afstand. Deze optie is vooral handig als je veel reist, niet in de buurt van de Haarlemmermeer woont, veel in het buitenland of in lockdown zit. Het programma bied niet alleen workout schema’s maar ook hulp bij voedingsplanning en mindset. Daarnaast streef ik om je een keer per week of per twee weken te spreken via video call of telefoon gesprek. Tijdens deze gesprekken kijken we hoe het gaat, wat je nodig hebt, wat je kunt verbeteren en hoe we verder gaan. 

ENGLISH

  • Personal Training for XPats is for English speaking clients. If you come from abroad to work or live in the Netherlands and your English is better than your Dutch, it may come in handy to be able to start your journey with a PT that can speak your language. To help you get started, I have listed all my options on this page. Everything you need to know about the different kinds of services I offer on this website, are on this page. 

PRE- EN POST-NATALE TRAINING

  • De zwangerschapstraining is ontwikkeld voor vrouwen die zwanger zijn of zwanger geweest zijn. We gaan één-op-één aan de slag met op-maat-gemaakte, training rondom de zwangerschap en samen werken we toe aan een snel herstel na de bevalling. Met meer dan 8 jaar ervaring, weet ik precies welke dingen er nodig zijn. We zorgen ervoor dat je lichaamsterk blijft, dat je niet te veel of te weinig aankomt en een goede basis ontwikkeld om te herstellen van de geboorte van je kind.