OVER SHARON

HET BEGRIJPEN VAN DE MENS

Het helpen van mensen is mijn passie. Sinds mijn 24ste ben ik bezig geweest met het begrijpen en het ontwikkelen van de vele mensen waarmee ik in aanraking kwam door de zorg en sociaal werk. Ik begrijp daardoor ook hoe verstrikt je kunt raken in de dagelijkse dingen die op je af komen en dat bij veel mensen het vermogen van discipline langzaam kan verdwijnen. 

VAN TOPSPORT NAAR DE UK, IN MIJN EENTJE

Zelf ben ik van kinds af aan met topsport bezig geweest. Handbal, Softbal, Turnen op topniveau naar Nederlands kampioen Sport-Aerobic. Toen ik hiermee stopten en op mijn 18e naar de UK vertrok, veranderde er veel. Gewicht toenamen was het eerste effect van het stoppen met de sport. Op mijn 25e kreeg ik paniek aanvallen, waardoor ik angstig werd voor alles en ik verloor mijn energie. Dit kon ik niet accepteren en besloot alles op alles te zetten om beter te worden. Ik begon weer met sporten, ik verdiepte me in voeding en cognitief gedrag. 

MIJN SPORT ROOTS WEER VINDEN

Ik begon zo met hardlopen en kickboksen. Ik kreeg al snel de smaak weer te pakken. Ook mijn leven veranderden drastisch. Ik voelde me goed, ik was succesvol en ik was mentaal sterker dan ik ooit geweest was!  

NA 14 JAAR IN DE UK

Ondanks mijn interessante baan waarmee ik mensen hielp in een tijd van crisis, wist ik dat ik een positievere baan moest gaan zoeken. Ik wilde iets met de ervaringen die ik had opgedaan. Ik besloot me te gaan certificeren in de sport als personal trainer. In 2012 begon ik in een grote club in Edinburgh, Schotland en in 2015 werd ik ondernemer van mijn eigen bedrijf Chrysalis Fitness. In 2018 kwam ik terug naar Nederland en ben ik hier verder gegaan met dit prachtige vak. 

HET BESTE UIT JEZELF HALEN

Fitness, voeding en mindset staan centraal aan het gelukkig worden en blijven van de mens. Door een goed balans van deze dingen, kunnen we ons veel beter voelen, obstakels sneller en gemakkelijker overzien en sterker in ons schoenen staan om de stappen te maken waarvan we gelukkig worden. 

Ik heb een combinatie van training, een goed balans van voeding en mind set gewoontes in mijn trainingen geïmplementeerd, waarmee ik een totaalpakket verzorg om met individuele situaties aan de slag te gaan.

“BE FEARLESS IN THE PERSUIT OF WHAT SETS YOUR SOUL ON FIRE”

ERVARING EN EDUCATIE


2023 Training en coaching tijdens en na de zwangerschap (nog niet afgerond) Powermama

2023 Growth Marketing (nog niet afgerond). Groth Tribe


2022 Mylogenics Release Overload

2022 Mylogenics Activation Overload

2021 Calesthenics Masterclass by Arash Sohrabie. Trainer of olympic athletes and personal trainers

2020 Neuromuscular therapy Neuro Reset/PLG (Hoofddorp)


2018 Oprichter | PTONLINE


2017 Tour de Fourth

2017 Sports Nutrition | Precision Nutrition

Spartan Race | Brand Ambassador | 5 races

Powerlifting | Weston Performance

2015 Indoor cycling | PedalHouse (Edinburgh)

GroepEx convention | Virgin Active


2018 Oprichter | Chrysalis Fitness


2014 Modern pregnancy exercise | Burell education (London) 

Triggerpoint

Sundried | Brand Ambassador

REPS kettlebel instructor course (Edinburgh)

REPS TRX instructor course (Edinburgh)

Personal Trainer convention | Virgin Active

​Booty Barre instructor | certification by Tracey Mallet 

2013 Fierce- African dancing certification by Teva Scarborourgh for Virgin Active 


2012 

REPS Level 2 Fitness Instructor

REPS Level 3 Personal Training

REPS Spin instructor 

REPS Circuit training

2012 MARKETING EN BUSINESS | Fitness first, Glasgow

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.